Najveća greška koju žena može napraviti u životu je da se uda za piz.du... Veliko je junaštvo napravio sa tim što je ispraznio šanžer na ljude koji se ne mogu braniti.. "Ili moja ili ničija" bolesna pamet primitivca...
Ne slažem se. Treba imati jaka muda da se saspe šaržer u nekoga. Čovjek ima jednostavnu logiku: "Ako smo u braku ima da se to poštuje. Ne radi mi ništa ize leđa. Ako ti se ne sviđa traži razvod i onda radi šta hoćeš." Ne mora biti "moja ili ničija" ali nemoj me praviti budalom da mi se ljudi smiju iza leđa.
Muška balkanska priča.... Muda trebaju samo za život, lako je presjeći sve... najlakše. ..aha, a recimo ako je ta žena već predala zahtjev za razvod, koji traje i po dvije godine? Ili ako je ona njega hranila godinama, pa nije htio da izgubi "zlatnu koku"? Ili ako je on nju varao redovno, pa njoj puk'o film? Ili ako je svaku noć izlazio i ostavljao je samu? To su sve poštovanja bračnih obaveza??? Jesu al' malo sutra, a velika većina vas ima takvo ponašanje u braku i još se ponosite s tim.. Ma hajde.. balkančerosi, lupajte minuse koliko hoćete.. Da je bila pametna ta žena, pa da imala oružje sa sobom, i da mu je bar uzvratila pošteno, jer je valjda znala s kim je živjela... a ovako osta bez glave, jer je loše procijenila.. jadnica. A čovjek s njom u autu je definitivno najveća žrtva.
Prikaži sve komentare (70)