Kad se prestanu u politici Hrvati majorizirati,tada ce Bosna uci u Eu.I tada ce poceti da se nesto dogovaraju.A to se nece nikada desiti.Prema tome,trazili ste gledajte.Eto vam Komsic,vi ste nam izabrali Komsica da nas predstavlja.Kada se sada stvari sagledaju na svoju stetu,NE na stetu Hrvata.To je Bosnjacka politika prema Hrvatima.Meni to ne smeta,ja imam Hrvatsku putovnicu.
Moze se postaviti pitanje? Da su Hrvati u BIH 56% a Bosnjaci 12% kakva bi politicka prava imali Bosnjaci,mislim da bi Hrvati ucinili sve da ih proglase nacionalnom manjinom.Bosnjaci su i bice faktor koji ce odlucivati u svojoj zemlji,svidjelo se to vama ili ne.A sto se tice EU,bas nas briga za EU! Bili u EU ili ne nista se promjeniti nece,sta vi mislite EU je samoposuga i uzimas para koliko hoces.Upravo su primjer Rumunji i Bugari,on sada losije zive i sve je skuplje od kako su u EU.Privreda je ugasena i sada placaju skupo robu proizvedenu u zapadnoj EU.
To je samo tvoje misljenje.To uopce nije istina.Meni nemoze nitko odlucivati sta cu ja raditi.Zato je u mene pun frizider,i u vecine Hrvata,a kod tebe i koji razmisljaju kao ti prazan.Neka bude tako kako ti kazes,pa cemo vidjeti kada ce ova drzava krenuti naprijed.Meni je ovako dobro,ako vi tako hocete.
Prikaži sve komentare (60)