Covjek Hrvatsku odveo do treceg mjesta na Mundijalu 1998 godine. Poslije njega Hrvatska 2002 i 2006 nije ni prosla grupu, a 2010 nije ni ucestvovala na Mundijalu. Ciro majstore, ti si nam donio prvi baraz u historiji. Svako dobro i ziv ti nama bio.
Zaboravljaš da su se neki ključni igrači Hrvatske prije kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2002 penzionisali, to zaboravljaš. Ćiro jeste odveo Hrvatsku do trećega mjesta, ali budimo pošteni, imao je i odlične igrače, igrače koji su došli iz jugoslavenske škole nogometa.
@Tesla10 znam ja sta ti hoces da kazes ali na kraju krajeva pamti se samo rezultat. Pamte svi da je Hrvatska 1998 bila treca, ali slabije se pamti da je na to Svjetsko prvenstvo dosla kroz baraz sa Ukrajinom. Nije vazno ko je i kako davao golove. Bitno je da su bili treci. Isto kao sto se pamti 2002 i 2006 neprolazak dalje. 2010 neki ce se sjecati da su pred odlucujuci mec u kvalifikacijama noc ranije slusali turbo folk Cece i Kerleuse pa su Slavenu Bilicu zamjerali. Kasnije su Bilicu pustali pjesme, zajebavali ga zbog debakla. 2010 Hrvatska nije ucestvovala zbog debakla u kvalifikacijama. Eh sad cemo vidjeti, a Cire nema...
Prikaži sve komentare (92)