Kako su mi fascinantne ove riječi hvale za premijera i Vladu... posebno što dolaze od ljudi koji ne znaju kakvi su rashodi planirani budžetom. Budžet je nakaradan, nema ni "r" od razvojnog u sebi, dodatno nas zadužuje, a transferi rasporedjeni na specifičan način, skladno ciljanim izbornim jedinicama ;-)
Volio bih vidjeti ko ulaže u razvoj, a do guše je u dugovima, kao što je BiH. Niko ne pita kakvo je stanje zatečeno nakon 20 godina pljačke SDA i ekipe. Da bi se ulagalo mora biti viška novca, a država na rubu bankrota.
jonesdowe smrdis marksizmom Lagumdzijinim. Krade SDP sada vise nego sto je ikada krala SDA. Sad ste krenuli da opljackate Elektroprenos BiH, sa Dodikom, iako vam je EU zabranila da se 10 godina sluzite novcem iz njega. Ni jedan entitet 10 godina ne smije uzeti pare iz Elektroprenosa BiH, a sad lafo Lagumdzija postigao dogovor sa Dodikom. Platit ce te vi od Bosnjaka za dogovor Lagumdzije sa Dodikom i ovaj i mnoge druge izdajnicke poteze. Dok Pudaric najavljuje da ce podici krstinu jednom ubijenom Srbinu na Kazanima, dotle Zlatko supcina nije u stanju otici u Tomasicu najvecu masovnu grobnicu. Dok Dodik otvara medjunarodna predstavnistva genocidne, Niksic i Lagumdzija nisu u stanju otvoriti predstavnistvo FBiH u Pristini i time priznati nezavisno Kosovo. A za to vrijeme Damir Hadzic kaze da ce se izjasniti ko Bosanac, a ne Bosnjak na popisu. Platit ce te debelo za ovo. Ponovit ce vam se 2002, kad vas je SDA pomela.
Prikaži sve komentare (82)