Citam ove komentare, pa hajd da iznesem i svoje misljenje. Koliko shvatam opet je rijec o homosexualnim osobama. Ovako, od same pomisli da poljubim muskarca mi se naprosto povraca, a kamoli sta drugo. Prosto se dicim time sto sam "muskarcina" od glave do pete, medjutim, uopste ne razmisljam o toj populaciji, niti mi smetaju, ne vidim da sad idu gej osobe po gradu i fataju za dupe nas "normalne", ili nas siluju. Dakle, uglavnom oni zive kao i svi ostali, za pola ih ne mozes ni skontat da su homosexualni, a neki su ocigledni, al zbog cega bi mi smetao iko od njih kad me ne napadaju, ne diraju, ne udvaraju mi se, valjda i oni znaju ko je iz njihovog svijeta. Elem, treba ih se pustiti na miru, nek rade medju svoja cetiri zida sta god hoce, isto kao i mi svi sa svojim partnerima. Iskreno, ne bi mi moglo deset najvecih naucnika objasnit kakva je to zelja za istim spolom, pogotovo kad su muskarci u pitanju ali ima i nas "normalnih" svakakvih i perverznih na razne nacine. Samo bez paradiranja
Pa njima nitko i ne smeta da budu derpe i da se mrkaju među 4 zida. A i znamo koji su. Pa šta. Nego oni hoće da provode nekakvu svoju "revoluciju", kao da se više ne kriju.... pa ne kriju se ni danas, dobijaju ga u rčma i danas i ne shvaćam u biti šta ti ljudi hoće. Ne shvaćaju ni oni čini mi se.
sizif111 Tebe je ovo pravo pogodilo, ti si se našao prozvan da nekome govoriš da se zabije u 4 zida, to više nije stvar onih koji "dobijaju ga u rčma" već je stvar onih koji ga dobijaju u glavu među kojima si i ti i da imaš imalo elementarne pristojnosti nebi bilo kome govorio šta da radi i gdje da radi.
Prikaži sve komentare (339)