Ma da, kako da ne. Što ne objavite već tu statistiku da vidimo kompletne rezultate, zatim ko ju je sproveo, i gdje se može pogledat materijal?! A ne, naveli ste određene pojedince, koji za divno čudo, nisu zadojeni mržnjom. Prestanite više plasirati priče i bajku o pomirenju, ljubavi, solidarnosti, harmoniji. NEMA JE i neće je biti, a svaki dan naš susjedni entitet nas podsjeća na to, prvo, šta je ovdje učinjeno, drugo, kako su susjedna nam zemlja i Evropa gledali na to tj. genicid + legalizovanje istog. Jednom im se vjerovalo, nikad više! Ni oprostit, ni zaboravit!
Nadja, kaze se oprostiti i zaboraviti. U pravu si da nema harmonije i da je vjerovatno nece i biti dok se ne razdvojimo. Onda ako se nekad pozelimo jedni drugih, mozemo se opet spajati. Ovde je tema fudbal, a ne nasi ratovi i netrpeljivosti. Neki ce ljudi navijati za Bosnu zato sto su autsajderi, a ne zato sto vas vole ili ne vole. Cisto sportski.
Puskin odvojit se mozemo, ali prije toga vratit nama opštine gdje smo bili većina '91...............eto vam Drvar i Glamoč jebli vam oni djecu svetosavsku prljavu izdrkanu...................
Prikaži sve komentare (196)