ljudi pogledajte svijet oko sebe, Svevišnji ga je osmislio predivnog i prelijepog, u kojem ima mjesta za sve. Zašto ginuti u ime nekih ideala kad je i ovdje prelijepo. Musliman sam i vjernik, ali nikad ne bih mogao otići u drugu državu i njima uvoditi svoja uvjerenja. To isto nisam dozvolio ni ovdje, da mi drugi određuju kako ću vjerovati i koji mi je put u vjeri. čuj 70 hurija me čeka? Imam jednu prelijepu ženu, zašto bi mi trebalo više. A ko čeka žene vjernice tamo 70 huraca....????
odličan, radim po sunetu poslanika s.a.v.s., ali nisam siguran da su svi koji su prenosili podatke o njegovom životu tačno zapisivali. Knjiga je jedno a predaje i pisanja nekih drugih likova koji su živjeli i do 300 godina kasnije nešto drugo...
jesil ti klanjo sa šiitima, vehabijama i drugim muslimanima? zar nisi vidio kako vežu ruke? kako stoje? imaš vjerodostojne hadise, za koje su se učenjaci složili da su vjerodostojni i imaš još dosta drugih hadisa koje nisu prihvatili. e sad ko je taj ko će reći tačno koji je hadis vjerodostojan? Učenjaci? oni su muslimane i doveli do podjela. sjećaš se prošlogodišnjeg Kurban-Bajrama, kad se isti učenjaci nisu mogli dogovoriti kada je tačno?
Prikaži sve komentare (290)