Lažna država Kosovo je glavni brlog za heroin iz Avganistana tj. američko terorističko leglo baza Bondsteel kod Uroševca je distributivni centar heroina za Evropu. I naši hajduci štite proizvodnju opijuma, svaki pripadnik OS BiH koji se vrati iz Avganistana treba da bude krivično gonjen i to prema čl. 250. u vezi sa krivičnim djelom neovlašteni promet opojnim drogama iz čl. 195. st. 1. KZ-a BiH, krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija iz čl. 371. KZ-a FBiH, kao i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti iz čl. 183. KZ-a FBiH.
sve sem ovoga LAZNO je istina,al to nije stvar albanskog naroda niti naroda sa Kosova,Kosovo je nezavisna drzava i de jure i de facto i ima historijsko pravo na to kao i sva obelezja drzave al to sto usa instalira svoje baze po evropi narod obicni niko ne pita,imate i vi u tuzli i sarajevu dovoljno al ne bih rekao lazna drzava BIH iako i BIH i Kosovo iskreno imaju status protektorata
kosovar konjino...kako "de jure" kad moras naprimjer srbiju pitati jel smijes sa nekim igrati fudbal....kako "de fakto" kad ti ketrin eston kaze da ste "teritorija kosovo"....razumijes??? ne drzava nego "teritorija" :)))))))))
Prikaži sve komentare (24)