stvarno mi se povraca vise na ove informacije. ko su ti vise koji vise vole zivotinje od ljudi? stvarno je doslo vrijeme da ovim ljudima koji "staju u zastitu zivotinja" treba prosvijetliti um, pokupiti sve ove zivotinje po gradu i predati ih njima, aktivistima, nek se brinu. UZMI TE PROBLEM KOD SEBE I BRINITE SE A OCISTITE ULICE GRADA
Aktivisti se i brinu, svi oni imaju pune kuce i avlije zivotinja. i sto bi neko volio ljude, sve gori od gorega, svako svakome zeli nauditi, podmetnuti nogu za bilo sta. Eto, zbog takvih kao sto si ti, ljudi vole vise zivotinje.
Slušaj, niko od tebe ne traži da voliš životinje. Al' budi racionalna i shvati da su oni živa bića baš kao i ti i da zaslužuju sve ono što ti već samo tako imaš. Vi stalno govorite da mi aktivisti uzmemo te životinje. Pa šta ti misliš, da mi samo tako pričamo o njihovoj dobrobiti, a da ništa ne radimo ? Ma uključi to malo mozga što imaš, pa promisli. Mi se jedini i brinemo o njima, hranimo ih i udmomimo ako možemo, a vi biste ih sve samo ubijali. Ne možeš ti od nekoga ko ima stan od 30 i nešto kvadrata tražiti da uzme 10 pasa. Neću ni ja od tebe tražiti da udomiš te svoje "ljude" koji su beskućnici, o kojima trabunjaš. Treba tebi prosvijetliti um, kad razmišljaš kao neka seljankura koja je tek jučer sišla s brda!
Prikaži sve komentare (293)