Smrt zološkim vrtovima, ugnjetavači posrani i vi i oni koji dolaze tu da se tobože dive životinjama u kavezima i umjetno stvorenom okruženju....posrana hrpo idiota !
u slucaju nekih da sad ne nabrajam kojih zivotinja zoo je dobra stvar jer tim zivotinjama zaista pomaze i nesmeta im vjestacko okruzenje u prirodi bi bile lak plijen , to opravdava postojanje zoovrtova ali generalno ti si u pravu . sasvim tacno kvalifikujes supljoglave bezdusne debile ( da i nespominjem crnjak koje sve titule nose ili nivoe skolske spreme ), uzas
Prijatelju to sto kazes da bi neke vrste bile lak plijen u prirodi, pa to je normalna da kazem prirodna stvar. Prirodan lanac ishrane i ravnoteza u prirodi. Da nema tih nekih vrsta koje su lak plijen mnoge druge vrste bi izumrle a opet te vrste koje su lak plijen su obicno vrste koje su daleko brojnije od svojih prirodnih neprijatelja, tako da priroda je to sve najbolje rijesila. Ljudski faktor i Zoo vrtovi kao neka vrsta atrakcije ala cirkusi su jedna od ljudskih pohlepa i egoističnih pogleda i percepcija svijeta.
Prikaži sve komentare (12)