Ta, neka te Zlaja,da se malo ismijem.ahahahaaha..Bili smo budale prije tri godine,jer smo ti vjerovali da možeš nešto napraviti pametno,a ti si blokir'o sve što si mog'o,sa Dodikom,koji svako malo negira BiH i genocid, si napravio dilove,davao mu ponude takve da ih on nije mogao odbiti,što je rezultiralo da Bosna samo dihuće i nikad nije bilo ovako malo države ,a RS je jača nego ikada ...E,sad smo se opametili..
Eeeee,zduhac,vidim da dobro pratiš.Da,u pravu si.Ja sam čak i bio član sdp-a(bio na listi za općinske izbore), i naravno glasao za njihove kandidate,ali sam u protekle tri godine doživio veliko razočarenje u koncept,poštenje,dobre namjere i uopće u te ljude,od općinskog pa do najvišeg nivoa.Sve što je valjalo iz te stranke otišlo je i otjerano (tu,naravno, ne mislim na svoju malenkost,mislim da sam valjao) i još svašta nešto.Mislio sam da će oni nešto pozitivno napraviti.Ćorak.
zduhac ti il si zlajina svalerka il si onaj tokar sto ga je denis rumenko becirevic uzeo za savjetnika. il ti sdp-ovce daju za drogu pa drogiran zadrto komentarises na svaki komentar kontra njih
Prikaži sve komentare (406)