Prije nekoliko dana kada je Spahic davio onog tipa iz Bayera komsije Hrvati se raspisali po index.hr. Ma ne mozes zamisliti sta pisu te takav je ovakav je, a naravno ne moze promaci da se ne kaze kako je eto Bosanac ( Mulaomerovic nije bosanac, nije ni Halilovic). Ko god sta pozitivno uradi za Hrvatsku bez obzira na nacionalnost on je Hrvat a mala greska ako se napravi dzaba mu sto je rodjen u Hr. ipak je on neki tamo. Pa sta sad za ovo treba da napisemo. Vidi samo da su znaci morali napisati Hrvat sa holandskim pasosom . Jel to znaci da se zeli reci pa eto nije ni on Hrvat Holandjanin je. Samo sam htio da dam komentar bez zelje da generalizujem stvari i napadam ali u tim komentarima mogao sam procitati i to da su pojedini dosli do toga da su Bosnjaci bili vecina u Ustasama, u partizanima kaze samo 2%. A Hrvata u partizanima preko 50 %. Pa ispade da smo mi Bosnjaci osnovali NDH 1941. Jadno moji dobri Hrvati , zaista jadno. Bjezite od Balkana a svaki dan potvrdjujete pripadnost isome.
sta lupas, pa svi znamo da ste bili vecina u Ustasama, i da vas bilo jako malo u partizanima, cak je i ta brojka od 2 posto nategnuta, mi Srbi ne sporimo da smo bili cetnici i partizani , ne znam zasto se vi sramite da su vam dedovi bili u Ustasama
lik5...hrvati svakoj vojsci daju po pola miliona vojnika ahihihihhihhihihihiiii...stvarno komedija od slucaja...kako uvjek nadju pola miliona?????
Prikaži sve komentare (58)