Ovako zbori nas Zoran Kvrzic """" Naravno da ću se odazvati na poziv selektora BiH. Velika mi je čast igrati za svoju zemlju. Moram priznati da me poziv iznenadio. Potajno sam se nadao da bih mogao biti reprezentativac. E pa hajde da vidimo koliko volis svoju zemlju Zorane. Srce na teren, nauci pjesmu a Himna BiH je JEDNA SI JEDINA. Nadam se da znas koliko truda smo ulozili da bi dosli do ovog veoma teskog prvog plasmana na veliki Mundijal. Nije lako postati Zmaj, ali posto imas zelju da igras sa Zmajevima onda Dobro dosao. Ma sta li ce Alen Halilovic sada reci, jbem mu mamu, nek se njegov babo ne ljuti, to je samo protiv uroka.
Alenov otac je rodjen u BiH, igrao za repku BiH, da nije bilo nesretnog rata nikad ne bi otisao u Hrvatsku, i Srna je rodjen u Zenici pa igra za Hrvatsku?Jel to treba znacit da je Srna pogrijesio?
-----------------AnteToniPandzaMo------------- Halo, bolan sto se odmah ti hvatas odgovora kad je stvarno jednonastran. Ti bi sve u jednom smijeru ? Jel da? Pa eno ti BiH fudbalera u Hrvatskoj koji su rodjeni u BiH a igraju za Croatia. ----------Forel ti je to lijepo objasnio, . Kulturno. Ja sam samo htio da kazem da je Halilovic Bosnjak iz BiH koji nije rodjen, ali jeste Bosnjak i njegovi su iz Bosne i Hercegovine. Nikad Alen nece biti tretiran tamo u Cro, kao kod nas u BiH i Zmajevima. Nista licno, vjeruj mi..
Prikaži sve komentare (159)