Sve Tudjmanove korporacije iz 1990tih propadaju: Croatia Records (bivsi Jugoton), Croatia Bus, Croatia Airlines (pred stecajem sa strajkom stjuardesa i drugih), a Tudjmanovcima najvaznije da preko HRT-a pozivaju sve katolike na popisu da se izjasne ko Hrvati i time se direktno mijesaju u unutrasnje odnose u BiH. Zna se kako ce se izjasniti: Nacionalnost: Bosnjak Vjera: Katolicka Jezik: Bosanski Nacionalnost: Bosnjak vjera: Islam jezik: Bosanski Nacionalnost: Bosnjak Vjera: pravoslavna Jezik: Bosanski Nacionalnost: Bosnjak Vjera: Jevrejska Jezik: Bosanski
Moze li mi neko samo objasniti kako vi od avionske nesrece opet stigoste do balkanskih plemena i prebrojavanja krvnih zrnaca? :-O Jel moguce da se sve svodi na to? Jesmo li stvarno toliko bolesni?
Bosnoslav Propadaju kao i u Bosni i u Srbiji, narod još nije shavtio da su se o tome vodili ratovi, da se opljačka država i u svakoj bivšoj republici danas su vlasnici 90% ukupnih sredstava uži krug oko 200 porodica koje su imale čvrste veze sa političkim liderima. A ovog prolaznikabh samo ignorište, to je samo jedan plačeni provokator.
Prikaži sve komentare (75)