Da li je žena prešla na pješačkom prijelazu? Na ovom konkretntom mjestu ljudi pokušavaju da pređu ulicu sa tri trake odmah iza ograde stanice, odnosno nekoliko desetaka metara iznad pješačkog prijelaza. Slično je na Pofalićima gdje putnici iz tramvaja izađu na prednja vrata i umjesto na pješačkom prijelazu pokušavaju da prijeđu nekoliko desetaka metara iznad. Meni se X puta deslio da moram izbjegavati te idiote iako na Pofalićima u traku prema Neđaričima ulazim od Grabavice, dakle skrećem i vodzim stvarno sporo ali prviše često vidim te debile kako vire iza tramvajske stanice ili na tom mjestu pretrčavaju. Ne tvrdim da je to tako u ovom slučaju ali osim vozača neko treba da kažnjava i pješake zbog prelaska mimo pješačkog prijelaza pogotovo na mjestima gdje je dozvoljena brzina 60 i gdje su tri trake.
Jeste, prelazila je na pjesackom, ocevidac sam nesrece. Sad zamisli kojom je brzinom vozio da su auto i tijelo cak na drugom kraju tramvajske
Vjerujm da jeste, grozota i idiotizam. Ali nešto se mora uraditi i sa ovima koji kao indijanci iskaču iza tramvaljskih stanica. Što se dotične žene tiće samo jedna rjieč- TRAGEDIJA.
Prikaži sve komentare (342)