Ovo je klasicna navlakusa od strane vlade koja odlazi iduce godine sa vlasti. Kraj diktature i policijske torture ce okoncati ovu vlast u Entitetu na ovaj nacin, jer nikad vise nece imati priliku ukrasti ovako i ovoliko. Taman im je to dovoljno da se srede nekoliko godina. Sve su pare podijeljene pola - pola a onda je kobajagi istraga dokazala kriminal, hahahaha ima li ista u ovom zlom genocidnom entitetu a da nema predznak kriminal. Skinuli su prefiks Bosanski, danas im je Kriminalni. Zbog toga se u RS Genocidnom Entitetu zivi kao u 14 vijeku
a ti vratio svoj stan u banjaluci pa se svako ljeto vratis u 14 vijek na ljetovanje iz svetcke,da se opijas i najedas za male pare....ajde tko te nezna skupo bi te platio :))))
------------ Prokleta avlija --------- Jbem te zavidna i prokleta u tvome Genocidnom Entitetu. Ja nisam u "" svtskoj "", kamo puste srece da jesam. Volio bih ali, obaveze koje imam salju me i dalje na put oko svijeta upravo zbog Kriminalisticko - Genocidno Rodbinske Vlade, u kojoj ti uzivas, a dok ja ne donesem dolara ti to nikad nebi ni vidio, kao i mnogi "" ugrozeni "" izbjeglicki psi koji nece i ne zele da se vrate odakle su dosli, nego u Parku gladnih , park Mladen Stojanovic i po Trznici pjevate i guslate i u prsa se busate kako je vama srbima ljencugama tesko. Izadji iz tog Koncentracionog Logora i izadji malo u svijet da vidis sta rade sa takvima kao taj krmak na vlasti koji samo zna ukrasti. Pa j,bo te on ja bih mogao postati milioner samo kad bih pravio tekstove o vama i Dodiku. Ja pokusavam da sto manje ili nista potrosim u Genocidnoj, Crknite od muke.
Prikaži sve komentare (85)