Svaka cast i konacno da i nas pogleda sreca :) Sa druge strane, ne bih da hejtam ali neke stvari ne bi trebali da smetnemo sa uma: 1. Misimovic definitivno nije u fizickoj kondiciji za iole ozbiljniji mec. Za Lihtenstajne, Latvije i slicne ok, za malo jace utakmice imamo igraca manje. Ako Hajrovic moze biti na ovom nivou onda je sigurno jedno od rjesenja, mozda i Medunjanin. 2. NE moze se igrati bez defanzivnog veznog. Medunjanin to nije. Sa druge strane, Rahimic je prestar, Zahirovic nije taj kalibar. Tu nemamo puno rjesenja 3. Lulic i Salihovic su kao igracke na navijanje. Neko im mora objasniti pravce kretanja jer su ko muhe bez glave. Obojica su iskljucivo krilni igraci a ne bekovi tako da imamo problem sa lijevim bekom. Tu vidim priliku za Kolasinca 4. Nemamo alternativu u napadu kada ne ide Ibisevica i Dzeku
nikad više Avdija Vršajević i Edin Višća...igrati sa defanzivnim veznim uvijek, uvijek i uvijek...Sušić nije zasluzio pobjedu, zaslužili su je svi navijači i igrači koji se godinama j... po baražu. Najveću glupost u čitavoj utakmici - izbacivanje Mujdže i ubacivanje jednojajčanog blizanca Avdije Vršajevića - Edina Višžu (istorijski promašaji poslije Sergeja Jakirevića)
Prijatelju apsolutno se slazem s tobom ! Samo bi dodao da se ozbiljan nogomet ne moze igrati bez zadnjg veznog ! Zahirovic je igra obje utakmice protiv Grcke i odigrao je odlicno ! Mi boljeg nemamo,tako da on u svim kombinacijama mora igrati. Misimovic i Pjanic se medjusobno guse,previse smo ofanzivni s njima dvojicom pa nam u odbrani puse. I ovu smo utakmicu takticki katastrofalno odigrali !!!!!
Prikaži sve komentare (580)