Onaj kurton od dijamanta dolazi na pripreme kad hoce,a onaj drugi kurton od selektora jos gori, pa kaze da moze ta zvijezda doci i sahat vremena pred utakmicu i da ce opet igrati....i mi se s tim facama nadamo necemu ????
ma nije i slovake smo opasno potcijenili,govorim ja ovdje 7 dana da su ozbiljna reprezentacija...i safet daje izjavu kako smo mi stopostotni favoriti i slicno,pa nismo mi spanija jbt,del boske ne daje takve izjave...i onda ga sinoc slovacki selektor ismijava na pres konferenciji kaze trebali ste dokazati na terenu da ste favoriti...
E pa to i jest najgore.Susic mora imati autoritet.Baz obzira o bilo kojem igracu da je rijec moraju se postovati pravila.Mujdza definitivno fali,Lulic jedini koji se trudio,a Begovic je pokazao svoju klasu.Dzeko kao i Teletovic,oni jesu najbolji i najplaceniji al i u repki to moraju dokazati(iako su dokazali vise puta). Ipak BIH se voli i kad pobjeduje i kad gubi.Abd u utorak pobjedujemo 2:0(Pjanic i Ibisevic) A i aBd u kosarci prolazimo u naredni krug.
Prikaži sve komentare (210)