Znali ko gdje se trazi azil u Bosni, neznam koji je vise k u r a c ovim svedjanima i sta im stalo za ovim arapima, nemoze se vise dihat ovdje od te stoke. Dobili danas iz jednog cuga 9.000 azil i imaju pravo da dovedu porodice. Ma kakve porodice, u njih se pleme racuna kao uza porodica i to znaci eto ih 9.000 X 100. u mom gradu sada komplet naselja velicine Dobrinje X 3 samo zivi arapi, kad nekad slucajno zalutam kao da nisam u Svedskoj nego u Bejrutu. Ovaj svijet totalno pomahnito.
sta ti buncas seljacino zatucana tebi je godilo kad si ti bjezao pa sad gospodin a do juce sikirama svjetlo gasili cuj sirijci zive ko plemena sta ti znas o sirijcima jednoj o najstarijim narodima na cijeloj planeti odkuda si srebrenica bratunac zvornik .... sram da te bude
Number23 zadnja rupalo na svirali, neznas sti nista o meni a lupetas ko pravi seljacina, za tebe da jesam gospodin i mogu da kupim i tebe i 100 ovaca da mi ih cuvas tamo negdje na selu. Najstariji narod, o cemu ti buncas? zar niste vi srbi najstariji narod? i nebeski? A to sti si ti bjednik i zivis posran zivot niko ti nije kriv osim ti. Nicega ja imam da se sramim nego ti se srami svog nacina izraza, papak jedan obicni, sigurno vozis Golf II i jedva sastavljas dan na dan kruha u usta. Bijednice jedno zalosno.
Prikaži sve komentare (62)