I jos nesto... Krivi su gradjani Sarajeva i studenti koji studiraju u Sarajevu za ovo iskljucenje. Vi ne placate karte. Koliko Vas se voza besplatno tramvajem ha??? VI STE KRIVI
Citat: "GRAS dnevno ubere gomile novca i to gotovine za svoje usluge, pa mjesečne i druge pretplatne karte (skoro su donijeli odluku da sve budžetske organizacije moraju uzimati njihove kupone za prevoz), ne ulažu u zanavljanje voznih parkova niti infrastrukture, još su dobijali vozila putem donacija i još ih Elektroprivreda kreditirala sa tih par miliona KM! Pita li se neko šta oni rade oni sa tolikim novcem? Da li bi im Elektroprivreda možda trebala oprostiti taj novac?!GRAS uvijek prefrigano koristi građane kao taoce i asa u rukavu za svoje malverzacije. Sve što obustavi gradski prevoz izaziva kolaps u gradu. Nije obustava prevoza uzrok problema nego posljedica nesposobne uprave, na koju niko od osnivača ne reaguje. "
Aj ne lupaj. Sarajevo je grad koji je uzasno saobracajno rijesen a ovo je jedina drzava u kojoj je jedna voznja tramvajem skuplja od vekne hljeba i non stop poskupljuje. A tramvaji stari po 50 godina. Centro uvede linije vanredne i gras se buni jer hoce monopol,. I sta se desava. Cekam trolu npr. dobrinja-jezero i nema je sat vremena, a onda idu tri jedna iza druge. U vecernjim satima tramvaj kao da ne postoji. Dakle to su neke stvari koje nemaju veze sa studentima i sl. nego su cisto do lopova u rukovodstvu firme. Vjerujem da i ti radis u Grasu pa ti je stalo do njih.
Prikaži sve komentare (70)