Eh da rahmetli dedo -Drina Mehmed ustane i vidi kako mu Peljto jeb*** firmu i radnike odmah bi se u mezar vratio.Lako ti je Peljto prodavati imovinu koju je radnik napravio i stvorio Isti Erdal Trhulj je bio radnik te Hidrogradnje i radio u toj direkciji a sad gleda ko ministar da je unisti malo vam bilo i na onom svjetu .Dabogda vas kuga zahvatila.fujjjjjjjjjjjjj marvo bjelosvjetska.770 radnika je u toj firmi od 2003 nije uplacen PIO-MIO regresi zdrastveno.doslo vam je nedavno 23miliona sprcali ste u ko zna sta malo radnicima dali.Ma treba vas zatvoriti u te podrume direkcije i izbubati ko stoku.marvo bjelosvjetska unistili ste sve sto ste stigli.
13 miliona treba za PIO-MIO da se uplati a samo tuzbe radnika su teske oko 32 miliona pa sad vi kontajte sta Vlada federacije radi otpis duga prema PIO-MIO i vlada uzima sebi zgradu nigdje para radnicima ce hajmo reci uplatiti pio-mio i podjeliti otkaze 500 radnika puta 4 clana porodice pa vi kontajte koliko gladnih usta na ovih 500 000 nezaposlenih i gladnih u BiH. to je nasa vlast.Jeb ti Vlast.
slažem se potpuno ali jedna opaska...nisu oni bjelosvjetska marva, oni su naša domaća marva. mi kao ljudi smo marva. da nisu oni neko drugi bi ih zamjenio i isto to uradio.
Prikaži sve komentare (23)