Neki Srbin bacio papir na ulicu ajmo da proteramo sve Srbe oni su krivi za ovog jednog ! Ma daj kako vam je tako prazna glava vi napadate ceo narod zbog jednog benda ! I sto je najgore ovo ce se nastavljati jos dugo godina posto izgleda da Srbi ne mogu van BIH a vi mozete van Jugoslavije . Svako na svoju stranu kad ne ide nego do kraja zivota ko rogovi u vreci !
Jesi ti lud? za Bajram je 70 godisnjak u Zvorniku prebijen..juce iz crke u Srebrenici pjevaju se fasisticke pjesme pa ako ti nije dovoljno otvori ovaj video i vidjet ces stotine ljudi..znaci ne radi se o pojedincima vec o skupini ljudi sto svakako daje za pravo da se generalizuje da su ova 3 slucaja jedina pa hajde al to se iz mjeseca u mjesec ponavlja..RS ne moze iz Bosne zato sto je nastala na genocidu ..da nije bilo genocida sada bi u Srebrenici zivjelo vecinsko stanovnistvo Bosnjaci a RS bi bila neodrziva jer bi imala teriritorijalni disjunkt na 3 mjesta..na drugoj strani pogledaj nastanak Bosne
Kao prvo RS nije genocidna ona je zelja Srpskog naroda da ne zivi sa Bosancima i u tome je stvar . I ne podrzavam ja Milosevica i bandu nego podrzavam svoj narod koji zeli svoje parce zemlje . Vi imate svoje mi svoje ! To sto vi smatrate RS vasom zemljom to me ne zanima .
Prikaži sve komentare (363)