Sviranje curku. OK je sto dijamant imao jednu asistenciju, naravno slucajnu, medjutim on treba da zabija. Jednostavno dosta mi je pravdanja njega. Mora mrdati svoje dupe po terenu i treba imati killer instinkt i davati golove, ne samo one na tacni, nego svakako i sam kreirati golove. Dosta je vise i trazenje isprika za njega. Mrdni guzicu dijamante!
Zaradjujes milione funti, vrijeme je da pokazes sta znas. Ako ove godine ne budes medju prva tri golgetera EPL, i najveci u City, posao nije odradjen kako treba, razmisljaj o povratku u Zelju. Mrzim kad ga gledam kako se setka po terenu. Biti aktivniji, puno bolje primati loptu, kreirati sam sebi sanse, driblati, biti puno precizniji i prefriganiji kad izadje jedan na jedan sa golmanom, sto znaci ziceri se moraju zabijati, nema tu isprike za promasaje. Ne respektovati nikoga, pogotovo ne suigrace u timu, gdje su neki stvorili klan (Engleski igraci koji su kvalitetom ispod stranih igraca, plus Kompany I Toure koji svoje mjesto u timu zaradjuju izvan terena, ne na terenu).
Haj ne seri :) moze?Covjek je upisao 2 asistencije, imao prilike, postao igrac utakmice, i najbolji je u Cityu.Prema tome NE SERI!
Prikaži sve komentare (25)