Jako lijepo. Kome god ovo bude prvo iskustvo neće mu biti lagano, ali će osjetiti čari pred iftar. To je nešto neopisivo, očisti te, postaneš bolja osoba. Pohvale za UAE. Ne sviđa mi se mnogo stvari koje rade, ali drago mi je da se nešto ovakvo organizira.
Nehriscani cijelog svijeta pozvani da se jedan dan krste i shvate vjerski i kulturni fenomen ovog stuba hriscanstva. Nejevreji pozvani da slave shabbat i shvate vjerski i kulturni fenomen ovog stuba judaizma. Nescientolozi pozvani na auditing kako bi shvatili vjerski i kulturni fenomen ovog stuba scientologije. Ma da. Predivno. Ne lici uopste na nametanje religije i pokrstavanje. Posebno na tako jednoj religijski otvorenoj i tolerantnoj "lokaciji" kao UAE.
Feget27: UAE je "drzava" koja ima zvanicnu DRZAVNU religiju. Sto ce reci, da su drzava i religija JEDNO. Dakle, kad te javno pozovu da se pridruzis religijskom obicaju to ti drzava NALAZE sta da radis. Kao sa djecijom sjedalicom u autu. Nekad kupovao ko je htio, pa postalo prijedlog, pa sad obaveza cije se nepostivanje kaznjava. Ili ako to ne kontas, probaj ovo. Isti takav poziv, "osjetiti čari", "shvatiti kulturni fenomen" - samo da poziv upute predstavnici gay populacije.
Prikaži sve komentare (115)