Sad je sve super u odnosu na to kako ce biti kad dodje zima, psi ce biti gladniji zbog nizih temperatura, a hrane ce biti manje...a oko skola mirisu fast food radnje, pekare, djacki sendvici.... Bice tada zanimljivo opet citati komentare na clanke o povrijedjenim sugradjanima ili jos gore - djeci, u kojima LAZNI keroljubci zdusno brane pse :)
Ja branim pse. Imao sam 2. Trenutno nemam uslove da udomim ni jednog, ali da imam uzeo bih najmanje 2. Kerovi ce napast samo kad se boje, a boje se zbog "junaka" koji se hvale nad psima kako su jaki. Svaki pas koji je udaren bez razloga, bojace se ljudi. Djeca su najmanji problem, jer psima djeca ne predstavljaju prijetnju, cak sta vise, psi se osjecaju mirnije medju djecom. Sve to sto lupetas je najobicnija laz i izmisljotina, stvorena samo da siri strah medju ljudima.
Mali sjedi, kec iz zoologije za tebe sa postoljem! :) Neki dan su napali trudnicu kod OHRa, moj prijatelj ju je odbranio i zadobio ugriz na lijevoj potkoljenici. A o tome koliko se sigurno i divno medju djecom osjecaju pravi psi (ne ti neki iz tvojih snova ili slikovnica koje citas svakodnevno) mozes naci u statistici zavoda za Hitnu pomoc i evidenciji Dobrinjske gimnazije, ali i ovdje http://www.klix.ba/vijesti/bih/psi-lutalice-u-sarajevu-napali-10-godisnjaka/100823076 http://www.klix.ba/vijesti/bih/grbavica-pas-lutalica-napao-djecaka-i-ugrizao-za-ruku/110706153 http://www.klix.ba/vijesti/bih/copor-pasa-lutalica-napao-djecaka-na-dobrinji-i-rastrgao-mu-ruksak/121121038 http://www.klix.ba/vijesti/bih/psi-lutalice-ugrizli-sarajku-pit-bull-uplasio-djecaka/101222081 Jasnije Einstein? ;)
Prikaži sve komentare (70)