Nažalost naši političari misle da smo mi jako neobrazovan narod,dok su oni sa 3 razreda za Mesara u parlamentarnim stolicama,ali realno Mi svi smo krivi jer smo ih birali,pogotovo stara garda ljudi koja još uvijek vjeruje u neki ideal SDA;SDP; i ostalih strankica. Jedino je rješenje dati državu u ruke obrazovanim ljudima koji su pozavršavali fakultete za takve stvari,a ne tipa mesarima. Ko god misli da su protesti gubljenje vremena,takvi nam i ne trebaju,nek' se ufate noge i preko grane,ako ga budu vani primili gdje ;) Meni je Bosna najljepša,samo što nas cigani vode i predstavljaju svijetu ;)
Jeste, naši političari se bave tim jesmo li mi obrazovani ili ne. Ne seri majke ti. Jesmo donekle krivi šta smo birali, ali sve ozbiljne političke strane su međusobno toliko uvezane da je sasvim svejedno za koga ćemo glasati. Tako da od izbora nema ništa. To je jedna prevara koja samo daje legitimitet lopovima da nas vode. A oni nas vode kako svjetski moćnici im narede. Od Tihića, Lagumdžije do Dodika. Svi oni sviraju kako im stranci narede. Onakvi protesti kakvi su do sada jesu gubljenje vremena. A pravi protesti su jedino što se može uraditi.
Kao prvo ja smatram da je svaka stranka u BiH smeće da većeg nema,to bi zaključio da si pažljivo pročitao. Druga stvar Tihić,Lagumdžija,Dodik,Bakir,peti-deseti,sve su to ista govna,moje lično mišljenje naravno. Ideali SDA,SDP,SDS,vode još iz 90'-tih. I političari se ne bave time jesmo li mi obrazovani ili ne,nego oni smatraju da smo toliko zatucani da mogu kako hoće da rade,a da niko ne shvati. :) Znači po tebi stranci su ti koji upropaštavaju BiH? Hajde da optužimo ''Illuminate'' za sva dešavanja u Bosni? Protesti mirni jesu gubitak vremena,al' kao što možeš da primjetiš,to je sad za sad jedini protest,u šta će prerasti ili neće,to ne znaš ni ti,ni ja :)
Prikaži sve komentare (155)