Pozivam takozvanog ministra takozvane RS, da me nadgleda na drustvenim mrezama i mi popusi usput. Cuj da oni nadgledaju na drustvenim mrezama? Ne znaju garant upaliti kompjutera, oni "nadgledati"?
Ja sam jos krajem 90tih pozivao na vojno rusenje cetnickog elementa u BiH, medjutim baniran sam na patriotskim stranicama, a kad sam pozivao na to, nisam zelio rat, ali sam shvatio da je on neizbjezan ako ne zelimo da nam se ovakve stvari desavaju. Ne mozes imati prosperitetnu i naprednu drzavu sa cetnickim sljamom. Jednostavno cetnici se trebaju protjerati u Srbiju i Srbiji se ne smije dati da dodje u takav polozaj u BiH da oni odlucuju o sudbini BiH. Iza svega stoji cetnicka Srbija. Iza svega, pa i iza ovoga sa bebama. A ovakve i jos gore stvari ce se dogadjati.
posto se ni ja nikad necu uvrijediti na pominjanje majke i djece u sexualnom smmislu raznoraznim "selefijma-vehbosi", islamskim teroristima, fundamentalistima, mudzahedinima i ostlaim šljamom iako sam bošnjak...jer ih ne smatram svojim , svojom nacijom, narodom, pa ni prijateljima niti poznanicima...to je strano to je svemirsko za ove prostore... isto tako se naje.bem mami.ce ja svim četni.cima i čet-ničkom ideologiji...njima a ne "dobrim srbljanima"...a sad ko od srba se na to uvrijedi on podpada pod tu "četničku ideologiju"...ko ne...on je moj drug i prijatelj"
Prikaži sve komentare (23)