Koliko Srbi mogu biti Bolesni pokazuje bas ona koju Vucic finacira. Kako ono kazu kad Kur.. o postenju govori. Mi da imamo ista sa Srbima imali bi bar 1 posto Simpatija ovako ni jedan Posto jedino nas nedotice ta njihova Bolest. Kad su svi nastali od njih kako Albanci nisu a zivjeli u istoj Drzavi?
Crna Gora osnovana kao srpska država, malo prelistaj knjige, nema tu tajne. Bošnjaci nastaju od islamizovanih Srba, nema ni tu tajne nikakve. Proverite svoja porodična stabla i shvatićete. Niste nastali od nekakvih izmišljenih bogumila ili slične gluposti. Hrvati, najveći njihov broj je od pokatoličenih Srba. Sama prezimena su srpska, Milanović, Babić, Ivanišević, da ne nabrajam. A šipci dovedeni na Balkan u 10 veku sa Kavkaza.
@nekokojenormalan i da je tako, 5 vijekova prava prve bracne noci, ko je ciji, i koji je Turcin tvoj predak. mozes li istraziti porodicno stablo ili je tvojoj babi ispricala njena baba? jesi li radio DNK analizu, cisto da se vidi postotak Turskih gena, da jednom prestanes vjerovati u tezu o nebeskom narodu. veci si Turcin, nego iko drugi na Balkanu.
Prikaži sve komentare (138)