TURCI, KADA CETE KONACNO NAPUSTITI KRSCANSKU ZEMLJU NA KOJOJ PARAZITIRATE I ZAPUTITI SE PRAMA SVOJOJ DOMOVINI TURSKOJ U MALU AZIJU, A??????????
Pozdrav junace :) Rado bi evo sada potpisao dokument kao gradjanin BiH (religija- pravoslavno - katolicka ) ili ako je tebi draze Bosne da se tvojih par sela odvoji . Ali znas sta je jedan veliki problem ko bi Vas primio jer i tako Hrvati oni pravi VELIKI HRvati Vas ne zele jer im i tako pravite prevelik problem tako sto se baviti svercom kupi u Bosni pa prodaj u HR i samim tim stetite ekonomiju te prelijepe zemlje- HR. Zato molim te nemoj pricati o kojekakvim bakterijama kad samim tim skaces sam sebi u stomak i prozivas samog sebe (samo pogledaj sta je glavni izvor finansiranja u tvom okruzenju - nemoj reci privreda jer kamen je tvrd a narocito hercegovcu). I posto govoris ko gdje treba ici ako mi mozes pomoci i mene uputiti negdje jer ja tokom rata nisam znao gdje da idem ? ( rodjen u bih a iz mjesanog braka ) ? Vjerujem da si ti mladji od mene ali kazu treba nekad i mladje poslusat( ja punio pusku a ti pelene :) ) i pa eto da cujemo sta korisno i pametno
Ti si polutan. Tvoja je stvar dje ces da ides, to mene niti najmanje ne zanima - idi dje hoces. Mozes i u Tursku u malu Aziju ako zelis, mene se to ne tice. A mojijeh "par sela" obuhvaca 27% teritorije tvorevine BIH - odnosno HERCEGOVINA. Razumijes li ti, polutancino to, a??? Mi ti proizvodimo 3x vise hrane od te tvoje Bosne koja ima barem 3x vece predispozicije za to od nas, pa vidi i to kako ste vrijedni! I na kraju, ne zelimo svoje mukom stecene novce da saljemo vama u Malu Tursku da raspolazete sa njima po svojoj volji, da li ti je to jasno, ili ti se mozda treba crtati ulanime bojama zasto to nije u redu, zasto nije moralno na nekome parazitirati i prisiljavati da placa racune za nesto sto on uopce ne zeli, a?????????? Reci ako treba. Rado cu ti i to objasniti, jer znam kako si tesko djetinjstvo jadnicak imao razapet i neshvacen u svijetu koje morala uopce nema!!!!
Prikaži sve komentare (335)