Važno zbog budućih misija
57
Mjesec će dobiti vlastitu vremensku zonu
Zemlja je bezgranicna fizikalna ravan postojanja, a Mjesec je elektromagnetno plazmicki fenomen, x-ray/refrakcija zemlje na nebu (selfie zemlje), na kojem se mogu vidjeti svi kontinenti i "nestali" kontinenti poput Atlantisa, Lemurije i Pangeje. Na Mjesec je nemoguce sletjeti jer nije fizicki objekt, nije fizikalan.
Izvor/toroidni vortex elektromagnetizma se nalazi ispod zemlje, sa trenutnim centrom kod "sjevernog pola" i generise se od tkz. crnog sunca, koje stvara mjesec, sunce i zvijezde na firmamentu. Mnoge drevne civilizacije su znale za to i obiljezavali su ovaj fenomen svastikom.
Kompanija Blackrock? zanimljivo masonsko ime. Blackrock je zapravo magnetna planina u sredini zemlje, svaki kompas na svijetu pokazuje prema njoj. Drugi nazivi za nju jesu Rupes Nigra, Mount Meru, Polus Arcticus. Planina je okruzena sa cetiri kontinenta, i to podrucje se zove Hyperborea, i mozete je vidjeti na svim starim mapama. Danas su je satanisti na NASA/Google Earth mapama prekrili slojem kompozita koji trebaju da predstavljaju more
Prikaži sve komentare (12)