Nadam se da je ovo početak ujedinjenja BOSNE I HERCEGOVICE. Nije bitno kakva je, bitno je kako se narod ponaša. Ovo je dokaz da Sarajevo, Mostar, Banjaluka i ostali gradovi širom BiH mogu biti ujedinjeni. Smrt nacionalizmu i njihovim sljedbenicima. BAKIRE MRŠ!
Nazalost, desilo se ono cega sam se i bojao, a to je da su ovi protesti ispolitizirani od strane onih koji su direktni krivci za nastalu guzvu - SDP-a i njihovih koalicionih partnera!!Vidim da je njihova mladez odradila posao sa transparentima ,pa za siru javnost ispade da je ovo protest protiv Bakira i SDA, a ne protiv ovih uhljupa u VM - Zlatka Lagumdzije SDP ( ministarstvo vanjskih poslova ) koji se kao najmanji mis usutio i nijednom nije oglasio povodom svega, Damira Hadzica SDP( ministarstvo komunikacija i prometa ), Zekerijaha Osmica SDP( ministarstvo odbrane ), te njihovih koalicionih partnera!Oni su dozvolili da se ponisti postojeci zakon o JMBG prije nego se donio novi,sto se nigdje ne radi na svijetu, i stvorili pravni vakum , zbog cega je nastala sva ova guzva!!Naravno da ce se sada pod pritiskom javnosti privremeno rjesenje pretvoriti u trajno koje je na stetu BiH,jer ovi iz RS-a i Hercegovine nece popustiti - oni nemaju problem sa demonstrantima!!Oprezno ljudi, oprezno!!
Ne gaji lažne iluzije. Ne možeš se ujediniti sa onima koji te ne žele, koji negiraju državu BiH, bore se protiv nje, oni jasno kažu da ne žele sa Sarajevom i da žele genocidnu tvorevinu, za koju su se borili tako što su počinili genocid. "Studenti su se ogradili od, kako su naveli, bilo kakvih protesta u Sarajevu te podržali predstavnike RS-a u institucijama BiH." "Kaže i da oni jedino imaju RS" "a branit će je u srijedu djeca onih koji su stvarali RS." http://www.klix.ba/vijesti/bih/studenti-u-banjoj-luci-u-srijedu-dizemo-bunt-branimo-rs-od-kabadahija-i-kriminalaca/130610070#k_2618676
Prikaži sve komentare (91)