Visoko cijenim Josipovica, ali ovaj razgovor je uvreda za BiH. Most na Peljescu je na granici BiH i to je blesav primjer. Razgovor Plenkovica sa Shit-om o IZ BiH, je ocito mijesanje u unutrasnje stvari!!! Gdje je tih 10,000 mudzahedina o kojima je govorila ona kobila? Imate i vi svog Milorada, samo je kod vas Pupovac, a ne Dodik, pa sastaje li se iko iz BiH sa njim? Iz Srbije?
Hrvatska nije prijatelj Bosne i da tu ne zive Hrvati nikada je ne bi zvala u EU- pa sto ne zovu Srbiju? Ukratko, Hrvatska je kriva za ovu mucnu situaciju i mijesanje u unutrasnje stvari u BiH i to ce morati prestati pa i po cijenu da Trojka (Dino "The Imperativ" Komsic) mora sa vlasti...
Pupovac čak nije ni ministar u Hrvatskoj, ne obanaša nikakvu funkciju, a Dodik je bio član predsjedništva BiH pa sad predsjednik Republike Srpske. Znači Dodik je na najvišim funkcijama i kao takav ima puni legitimitett da pregovara sa stranim državnicima. Vi bi ste htjeli da neko pregovara samo sa bošnjačkim predstavnicima ili kako?
Prikaži sve komentare (90)