ma treba ih pobiti sve te demonstrante,predsjednik uradi nesto dobro za njih ukidanjem alkohola itd. a oni se nesto bune,pa trebali su je vatrom spaliti a ne samo suzavcem,pa milu im majku,sta je tu lose ? za 10 godina vlasti Erdoana turska se toliko nevjerovatno poboljsala,izdrzi ti druze i furaj tu stvar do kraja,stvarno,imam 14 godina,ali znam sta je lose a sta dobro,ii sigurno je dobro zabraniti alkohol u drzavi,zar vi zelite da se vasa djeca opijaju i truju tim sranjem ? da je bar svaki predsjednik kao Erdoan,svijet bi bio mnogo bolji.
Uhvati se ti čitanke mališa, čuj pobit demonstante... To je samo dokaz koliko su desničari obične fašiste i pokušavaju nametati nekome kako treba da živi. ŽIVJELA SLOBODA
@omadjijaj me: poserem ti se na tu slobodu o kojoj pricas, Erdogan je pravi lider, ovo sto zapad namece je sve samo ne moralno i demokrastki. Zapad je nametnuo kao moral jebacinu za jednu noc, ali moras malo popiti da bi rekla kako su te iskorisitili, pa je normalno sutra otici kod ginica na abortus ali da niko ne sazna. Sutra imas dijete a zgazilo te pola carsije, jebala te ta demokratija.
Prikaži sve komentare (51)