At that time, some intelligence sources reported that 3.000-4000 fighters of IRGC (Iranian Islamic revolutionary guards were based in Bosnia in addition to 400 fighters of the Lebanese Hezbollah. Most of the Hezbollah fighters came from the bekar area of Lebanon. They were led by Ali Ahmad Fayadah who was killed in Khanser, Aleppo, Syria in 2015. Iran established its camps in Zenica and Visoko, during Sarajevo was besieged.
400 Boraca Hezbolaha bilo prisutno na braniku Bosne. Zaista je fascinantno kako su suniti i siti muslimani bili jedno tad ali akoBogda bit ce i u buducnosti, nesmije se dozvoliti Zapadnim spletkama da prave sukobe izmedju nas suntia muslimana i sita muslimana, Vehabije su i napralvjene upravo zbog toga, tako su i napravili Vehabije u Siriji da bi pokusali svrgnuti legalnu vlast ali Ali Hmad Faydah u Hezbolahu koji je pomagao Bosni poginuo je u Siriji protiv zapadnih kreacija
Bosnjaci nedozvolite da vam Zapad ubacuje u vas mozak podjeli izmedu MUslimana koje guraju preko Vehabija. Mi smo suniti muslimani ovdje smo u najtezem trenutku dobilij pomoc od sita muslimana nikad to nesmijemo zaboraviti, vidite kako su napravili zapadnjci preko saudije rat izmedu sunita u jemenu i hota sita muslimana, da bi sada oni porusili rovove izmedu njih kako su se ujedinili uz ovu situaciju sa Palestinom, nikad podjele izmedju muslimana!
Prikaži sve komentare (52)