I za ovo ima lijeka. Molim sve Prijedorčane ma gdje bili da ulože napor da se registriju za slijedeće izbore i da zajedno glasamo jer je vrijeme da ova čaršija konačno prodiše punim plućima.
tvoje glasacko mjesto u Prijedoru balija mogu da budu samo Koricanske Stjene, ti ces nama muslimansku ti s..j...da odlucujes ko ce u nasoj Srpskoj drzavi, Republici da bude predsednik, sta je niste pobili milion ipo Srba 92- kad ste nas napali i napravili prvu muslimansku drzavu u srcu Evrope jer smo se odbranili, pa vam sad krivo, eh da niste bar toliki Arapski novac ulozili u prpagandu o laznom genocidu?...pa da je bar hiljaditi deo toga da je izvrsen genocid tacan, pa da sa razlogom lajete.....a ovako citam juce jednog baliju, "djenosajd, djenosajd, genocidasi nas sve pobili", a posle pise svom baliji," uh raja sve smo ih pobili i proterali iz Sarajeva, koliko smo im samo treba silovali "i slagali svet o genocidu i kako su vas sa 30% poturcenih balija sveli na 10%, a sledeci popis stanovnistva balija 50%, pa koga vi lazete balije, majku vam j... vasu pokvarenu muslimansku!
strahinja,a ko kaze da ste vi pobjedili a mi izgubili??? strahinja pazi sta laprdas i ne stvaraj mrznju medju normalnim bosnjacima jer bi mogl inestat za mjesec dana i ti si toga svjestan,vise nema JNA i bezbroj srpskih paravojnih formacija a vise nismo ni goloruki ,vise nema narusavanja suverenosti i teritorijalnog integriteta tako sto ce Srbi ulaziti u BiH a vala i nisu neki borci sa obzirom da ih je 28 hiljada izginulo ... LOPATAMA I KRAMPAMA Hvala
Prikaži sve komentare (112)