Samo MSNBC je ostao od velikih novinarskih kuca u SAD-u, ostali su ostali ili postali veliko sranje, nema tu nista od novinarstva, mora ostati zabiljezeno sta se desavalo i kako su se ponasale "velike novinarske kuce" tokom rata u Palestini, tako da ljudi mogu odluciti sta da gledaju i kome da vjeruju u buducnosti.
Čuj MSNBC! 😂😂 Jel to onaj isti MSNBC što je dao otkaz Mehdi Hasan-u zbog tog što je onog Izraelskog faš!stu izvozao ko malo djete na TV. Uhvatio ga u 100 laži, pokazao svijetu šta je zločinačka Izraelska vlada i onda mu taj isti MSNBC dodijeli otkaz. Ne samo njemu, nego svima koji su išta rekli u podršku Palestinaca. Fox News, CNN, MSNBC itd su saučesnici genocida u Gazi.
Izvini, mislio sam da pricamo o SAD-u :) MSNBC je izgubio trecinu gledalaca otkako je rat u Palestini poceo, jer su objavljivali brojeve zrtava zajedno (i palestinske i izraelske). I dan- danas je milina cuti MSNBC u poredjenju sa svim (!) medijskim kucama u SAD-u. Ako imas koji bolji kanal, daj prijedlog, rado cu ga pogledati...
Prikaži sve komentare (68)