Tacno ovaj Heco jedno veliko ruglo na ulazu u grad…u uredjenim drzavama i gradovima, na glavnim saobracajnicama se ne moze drzati ne zavrsena fasada godinama, vlasnicima se da rok i onda idu kazne….vlasnik ce ili zavrsiti objekat, ili ce kazne brzo dosegnuti vrijednost objekta, ide pljenidba, prodaja i sljedeci vlasnik ce to da sredi!
Ne seri smradu jedan nigdje ti nisi ništa obišao. U svim kapitalističkim društvima imaš toga koliko hoćeš. Jedino u nacijama koje glume površinski silu je glavna cesta prelijepa a sporedne ko iz rata da su izašle.
Alija dragi, ima ovog svugdje u svijetu, ali se rijesava na nacin na koji sam napisao….naravno da se ne desi nista preko noci, potrebno je vrijeme i procedure da prodju, ali se za par godina najkasnije vlasnik ili odluci da napravi, ili se desi sto sam napisao… Ne moze u gradu na glavnoj saobracajnici da stoji objekat 15 godina nedovrsen! Btw, isto to treba i sa ovim sto su kupili dok penzionera, rok za pocetak i zavrsetak, u slucaju da ne krene, kazne!
Prikaži sve komentare (92)