Narode Bosne i Hercegovine, jel vi vidite sta mi citamo, koga placamo i kome poklanjamo paznju. Portalu koji ocajnicki zeli rat i prolivenu krv svih nas zatucanih tokmaka ove zemlje. Bojkot ovog smeca od portala je jedino sto mozemo uraditi. KLIKS NAS ZELI GLADNE, UNESRECENE, IZMASAKRIRANE... Jel moguce da ne odustajemo od citanja ovog govneta?!
Otkako su promijenili ime iz Sarajevo-x u ovo postali su smece, ali vecina stvari koje pisu su nasa svakodnevnica. Nije klix kriv sto smo okruzeni sumarima i kromanjoncima koji se svako jutro bude s mrznjom prema drzavi u kojoj su rodjeni ili sto im je vrhunac slavlja tokom praznika provocirati Bosnjake. Pamet u glavu. Dosta je bajki o bratstvu i jedinstvu koju u biti samo jedna strana forsira, dok drugi gledaju kako da zabiju noz u ledja, bukvalno. Hvala im sto nas drze budnim.
A ne razmisljas o tome da je nase ponasanje, a tu ne stavljam akcenat ni na jednu stranu, zapravo produkt rada raznoraznih zlih, stanih i nasih medija?! MI SMO OVAKVI JER NAS SE TRUJE IZ SATA U SAT!
Prikaži sve komentare (32)