Broj muslimana u Britaniji se povecava rapidno i ocekuje se da za 10 g budu vecina tj da krscani budu manjina. Zato ovo ima jednu dimeziju i poruku svim muslimanima da to Britanci nece olako prihvatiti, bit ce ovoga sve vise. Na mjestu dogadjaja bit ce TV ekipe prije policije da bi montirani zlocini zastrasili narod koji ce se dignuti protiv muslimana al onih istiskih. Osudjujem ovaj zlocin, a ovakvi ljudi su poznati vlastima u svakoj zemlji ali ne sprijecavaju ovakve stvari. Oni im dodju kao vrsta oruzja, sredstvo u pripravnosti za ciju upotrebu ocjene pravo vrijeme i mjesto. Sve je to pozornica reziranog horora, a iza pozornice je problem i uzrok..Neka nam je Bog na pomoci i u danu i po noci :/
"U Velikoj Britaniji zabilježeno je značajno smanjenje broja kršćana, te osjetno povećanje broja muslimana, pa bi islam u sljedećem desetljeću mogao postati dominantna religija u toj zemlji, piše The Telegraph." Nisam pisao napamet i meni je to bilo cudno, mnogi se izjasnjavaju kao ateisti i agnostici tako da broj opada. A sto se tice 'rvata nikad se ne zna ;)
http://slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/210782/Default.aspx Ako oni lupaju,jedan dio gore navedenog pada u vodu dok onaj drugi i dalje stoji ;)
Prikaži sve komentare (90)