Kasnila pola sata, otpjevala 3 pjesme prije ng, zatim cekalo se 15 min poslije ng da pocne pjevati. Nakon otpjevane 2 pjesme dala je pratecim vokalima da pjevaju i nakon svega ima obraza da kaze da ce umjesto 2 sata pjevati sat i 45 zbog incidenta. Druze za pola sata pjevanja si uzeo 80 milja maraka i uz to dizes neku frku zbog 2 pikavca sto je neka djecurlija bacala.
Ma daj molim te ti bi kao nastavio pjevati nakon što je neko na tebe neprestano bacao petarde, čak i kad je žena zamolila da se više ne baca, kakve god da su pare u pitanju nema smisla dovoditi u opasnost ni sebe niti svoj tim da neko ostane invalid radi necivilizovanih seljačina.
Ok sve to stoji, nek je prekinula, ali nije ona pokazala neki profesionalizam i civilizovanost. Bogaranje i psovanje u najmanju ruku ne prilici dogadjaju na koji je pozvana. Energija koju je donijela je uzasna, pocevsi od kasnjenja, pa do kraja koncerta koji je prema njenom zavrsen 15 minuta ranije. Da je pjevala i tih dodatnih 15 minuta, to ne bi promijenilo cinjenjicu da je napravila los koncert i da je dosla preko neke stvari da odradi posao.
Prikaži sve komentare (89)