i sa ovim Bolesnicima, poturcenim muslimanima iz Zenice, Tuzle i Sarajeva sto kolju u ima al-kaide po celom svetu i hoce da od Bosne naprave serijatsku drzavu, pobiju i proteraju sve ne muslimane, mi treba da zivimo, kako balije i vehabije iz Sarajeva kazu u jedinstvenoj njihovoj balijskoj drzavi, pre cu opet uzeti pusku u ruku nego dozvoliti ovim Bosanskim muslimanima da mi sutra ne kaznjeno i po njihovim islamskim i serijatskim zakonima dijete siluju ili kamenuju zenu samo zato sto im je Amerika dozvolila da okupiraju jedan deo Bosne i da mi Srbi i Hrvati moramo da zivimo sa ovim bolesnim poluljudima, poturcenim muslimanima, Smrdljivim azijatima kako ih je nas veliki nobelovac Ivo Andric zvao u istoj zajednici, nikada!sta ceka drzava, sto se ovih 32 sto su se vratila odmah kao muslimanski teroristi ne hapse?
prvo ne mozes generalizovat stvari jer tako samo pokazujes plitkost svog razmisljanja, Bosanski-muslimani nisu isto sto i vehabije! i nemoj se drzati isprane price ovdasnjih politicara srpske i hrvatske nacionalnosti kako su srbi i hrvati jadni manjine a muslimani su ti koji zele sve samo za sebe. Razmisljanje ti je jako plitko i identicno je onome kad bi muslimani rekli da su svi srbi cetnici ili svi hrvati ustase, pa kao sto kazes siluju djecu i kamenuju zene? ja ne znam u kojim vjerskim objektima ima pedofilije a dalje da ne pricam ko krade i ima problema sa korupcijom? Prvo moras naucit nesto da bi o tome mogao govoriti a ti si ocito samo jos jedan ne obrazovani pisac komentara, ali probaj nesto procitat u zivotu nije zgoreg ;)
Pošto si redovan (redovna? - vrlo često se pi.ke kriju iza ovakvih izljeva mržnje) komentator možeš li objasniti pojam 'poturceni muslimani' koji stalno koristiš. Na koga se to odnosi, na muslimane koji su postali Turci? Zaista ne kontam.
Prikaži sve komentare (258)