Svi ste vi pametni dok ne dođete na vlast i svi ste extremno jaki na riječima a na djelima ste nula! Živio GRAS i oni koji su uz njega!
Vidiš koji si ti maloumnik! Svi smo mi ovdje radnička klasa i jedni uz druge! Žao mi je svih ljudi koji za svoj rad ne primaju plate, pa tako i radnika Grasa, i samim time i njihovih porodica! Trebamo se svi boriti za svoja prava, ali oni to rade na nelegalan način, drže monopol u rukama nad građanima Sarajeva. Neka budu kao i svi ostali koji su oštećeni u ovoj jadnoj državi, i nek štrajkuju, protestvuju, nek se bore ( i treba da se bore) ali pred zgradom Vlade i drugim odgovarajućim institucijama! Malo malo, i opet blokada grada, otimačina tramvaja, trolejbusa, i ostalo! Ma daaaj!
A da li se pitaš zašto je to tako? Sigurno si čula nekad na TV ili novinama,ili čak internetu,"Grasu uplaćeno nekoliko miliona maraka" A da li su radnici dobili makar jednu platu od toga? Ne! I zbog toga se dešava da štrajkuju,zaustavljaju saobraćaj.A to je sve vlada kriva i sad njih ne zanima što radnici grasa nemaju platu,nemaju večeru ni oni ni njihova djeva.Njima je bitno da oni imaju a ko jebe GRAS daj ti nama da mi imamo a ostali imali nemali baš ih briga.
Prikaži sve komentare (164)