Otac mi je imao kucu na Peljescu prije rata, doveo vodu i struju u jedno selo i napravio nasu kucu dole. Ej, Sarajlija dovodi vodu i struju u Hrvatska sela. Svi ga volili. Rat, sve mu pokrali. Tata, jesil ljut? Sve su ti pokrali i spalili ustase i cetnici? Nisam sine. Moras biti vrlo tuzan i jadan i vrlo jadno bice da krades nekoga. Oni moraju spavati sa cinjenicom da su pokrali postenog covjeka, ja samo moram spavati sa cinjenicom da sam vjerovao i davao debilima.
Ajde sine potrazi strucnu pomoc. Mozes pljuvati po HR. To radim i ja kao Hrvat. Ali ne postoji sud koji ce te izvlastiti pa da si i ratni zlocinac.Primjer- Jovan Raskovic. Pitajte Sandu Raskovic Ivic da li joj je bilo sta oduzete u HR? Da skratim- ne seri.e bez veze.
To je bolan on sve napravio od narodnih para, kako doslo tako otislo 😄 Vrlo dobro poznajem dubrovacko primorje i tko je sve i kako prije rata pravio kucei i od cijeg materijala. Tako su i dole u Neumu Todo Kurtovic i ekipa pravili vile od materijala koji je dolazio za izgradnju drzavnih hotela.Nemoj mi zato tih supljaka tvoj otac dobrotvor i tih fazona… zivio mi 😊✋🏻
Prikaži sve komentare (24)