Volim United, navijam za njih od kada znam za sebe bukvalno i zao mi je sto se dogadjaju ove trzavice. Covjek je imao neopisivu tragediju, treba mu se malo progledati kroz prste. Mogao je da ne dodje u klub sigurno. On je navikao na uspjehe i sve kritike koje je uputio imaju smisla. Kada ti jedan od najvecih tako nesto kaze ja bih se zapitao malo. ManUtd nikada gori u zadnjih 10 godina. Idi brate npr u Sporting ako mozes jer Glazer family nije za tebe. Sretno.
Glazeri prijatelju nisu ni za koga, ali opet smatram da je bez razloga kritikovao ETH, s obzirom na to da mu je davao šanse, a ako pratiš United kao ja, vidio si sigurno šta je sve promašivao i da se sva igra svodila na “dodaj loptu Ronaldu”. Nije on više kao prije, ali on to jednostavno neće sebi da prizna.
@leksaurin10 Pratim brate i slazem se sa tobom. Nije to taj Ronaldo vise ali brate realno nema on sa kim kako treba ni da igra u Unitedu. On barem pokazuje zelju od ostatka ekipe. Ima ti mjesta i da ide sve na njega ali brate na koga da ide kad su pola hadalji. Legenda je i mislim da su mogli sa njim malo drugacije jer mislim da zeli sve najbolje klubu. Vidim da volis United i zato me boli sve vo sto se desava ne samo sad nego od odlaska Fergusona. Zeljo se brze oporavlja jbte
Prikaži sve komentare (28)