Kome ovako glupi tekstovi padaju na pamet. Strašno. Prvo što su čista izmišljotina, drugo da ima gram poznavanja istorije, pa da idemo u tu krajnost i kažemo: da ima minimalno znanje oko Ruske ideologije, ne bi mu ovakva glupost pala na pamet. Dok sa druge strane, kod Ukrajine već ima prostora za diskusiju. Eto, "novinaru".. pozabavi se malo Ukrajinskom ekstremnom metal scenom (da ne bude opet priča: Azov bataljon itd), pa će ti bar malo neke stvari biti jasnije.
Z je nova svastika. Zlo. Aneksija, Veliki vodja, "bozanski" narod sa "misijom", ratni zlocini... Rusija danas je fasisticki rezim
@monoclt Covjece, da je Azov divizija a ne bataljon, ama i da je Azov ministarstvo, nema izgovora da se napadne susjedna zemlja u svrhu aneksije teritorije koja uopste nije sporna, niti je taj napad odgovor na neki inicijalni vojni incident, prelazak granice i slicno. I kakva crna metal scena? Hocemo li to startat vojne intervencije kada sprski/hrvatski/bosanski reperi prave "patriotske" pjesme? Jesi li ti normalan?
Prikaži sve komentare (32)