Ako krene 3. Sv. rat. BiH je sigurna što se tiče nuklearnog naoružanja. Sumnjam da nas vole ali Istok valjda neće bacati blizu srba, a zapad blizu Hrvata ni Pakistan blizu bošnjaka. Biti će raznih frakcija samo da nebude opet najgore kod nas..malo ljudi zna da je 2. rat na prostoru bivše juge, pogotovo BiH i HR rat bio najkrvaviji na svijetu tj. 1M mrtvih. Mislim da je jedino u grčkoj bilo gore s obzirom na broj stanovnika i površinu.
Ne treba nama ni Istok ni Zapad, sami smo sebi najveci neprijatelji nazalost. Ne moze nas ni atomska sprziti koliko se mozemo medjusobno poklati. Kako god, nadam se da ce nas bar jednom ludilo zaobici.
daj boze da bude tako jer imamo rat viška, ali gledajući stanje na terenu sumnjam. Isto su tako rusi titu podrzavali pa poslije preuzeli englezi kojima su prvi pik bili četnici. Švabe su onda podrzavale hrvate sa kojima su bili bošnjaci.. danas je isto samo su ponegdje drugi koji financiraju za svoj interes. Primjer je ova utakmica. Mogu rat ovdje izazvati zbog nje.
Prikaži sve komentare (70)