Meni samo Bošnjak nije jasan. Hoćeš podršku muslimanskih zemalja, bratske odnose i saradnju, a hoćeš i evre i dolare? Nismo mi rusofili, mi smo Srbi, neću da ga dudlam nekome ko je na nas sručio tone bombi. Vas to briga, daj eura i dolara i hebi mi famEliju. Ma nismo isti kume.
Naravno da nismo, npr mi nismo imali 'heroje' koji su cinili genocid, nismo mastali i ne mastamo danas o veelikoj drzavi, nismo velicali i ukrašavali centar drzave muralima tih 'heroja', nismo poznati u svijetu kao narod koji je silovao i ubijao svoje komšije itd itd
Ali vidis "kume", da li se ikad, ali IKAD zapitas zasto su srucili tone bombi na vas? Pa majka mu stara, pored tolikih terorista po Bliskom Istoku i Africi, diktatora po Juznoj Americi i ko zna kakvih opasnih likova i rezima, et zasto je ta Aemrika nasla da bombarduje bas VAS? Da li ti je ikad palo na pamet da to mozda ima veze sa desetogodisnjim ratom koji ste poceli u Sloveniji, nastavili u Hrvatskoj, dodali pride genocid u BiH i onda pokusali isto na Kosovu? More'l to bit IKAKO?
Prikaži sve komentare (100)