Kako je dodik primitivan čovjek i na kakvom primitivnom principu radi njegov mozak... On je cuo naziv bitcoina, i skontao je njegov mozak ovo:Big je veliko, toin je to... I konta BIGTOIN... NESTO veliko. My englis is not good, but, i am good(men). Kakvi seljaci se pitaju u ovoj državi, dobro da nam na cesti ne traju ratovi sa noževima i sabljama, kakva bagra ovde zivi. Politicari ogledalo naroda.
Opstina Bileca se ekonomski raspada. Nacelnik opstine priznao je za Glas Srpske da su zadnju platu radnicima isplatili za januar. Vec 6 mjeseci budzetski korisnici nemaju primanja. Zaduzuju se na Banjaluckoj berzi da isplate dug prema Poreznoj upravi RS. Okupirani ostaci nekadasnje prijeratne opstine Mostar, koji se sad zovu Istocni Mostar u RS-u, kao i Ljubinje, Berkovici, Istocni Drvar zavise od donacija Vlade RS, nemaju ni budzet, nego sta dobiju od Vlade RS to placaju.
kako se sad nasladjujem ovim filozofima sto su govorili da ima hljeba bez motike...platili kartice, trose struju ...oprema stari a nista ne ostvaruju prihode :D :D
Prikaži sve komentare (79)