Joj ovih dolje demagoga, koliko krmadi pojedete i zakoljete, još se balegom hrani... Voljeli bi krivoslavci da su ovako mnogobrojni i da imaju svoje blagdane a ne izmišljotine. Hajte ažurirajte bibliju neki novi zavjet, čim izađe novi android izađe i nova verzija ručno pisane biblije. Aman zaman, od srbića nisi rahat ni za vrijeme blagdana, zaista vama ništa sveto nije a nit' imate poštovanja, hajvani. Vama je blagdan kad vam iznesu slanine i gajbu piva, ološi smrdljivi.
A nećeš naići na ilahiju na YouTube-u da se ne nađe neki srbić a da ne napiše kako se rasplakao i kako mu je ganulo dušu. Ali najljepše je vidjeti kad napišu kako su primili Islam odnosno vratili se svojoj vjeri što je za svaku pohvalu i blago njemu takvog mogu zvat bratom. Zikr, ilahije sve to srbići slušaju. Nažalost znaju mnogo više nego balije, davno sam govorio srbi su načitan narod u odnosu na nas s tim što su lakog morala, Islam je spas za srbe.
Pradeda ti uzeo veru okupatora da bi placao manji porez, a vec dana njegov potomak se busa kao veliki vernik. "Krivoslavac" je bio i onaj ciju ste zastavu prisvojili, mlatite sa njom kao da ste je krvlju stvorili.
Prikaži sve komentare (53)