Denis Bećirović je 1975 godište i on je “93 postao punoljetan,pa samim time i vojni obavjeznik. Međutim, dok su se mladi momci dobrovoljno čak i maloljetni javljali u Armiju RBiH i MUP, Denis Bećirović se kao kukavica skrivao po skloništima i podrumima i bio dezerter, kako se ne bi borio za nezavisnu državu BIH i odbranu našeg bošnjačkog naroda od uništenja. Tako je on indirektno i pasivno podržavao srpsku agresiju na BiH i naš narod. Bećirović je dezerter i kukavica.
Halo Trezoru dosta je te priče, ovaj žuti je bio u trezoru a žena i mati mu skupljali donacije u ime naše tragedije, gdje su donacije koje se mjere u milijardama, pa ni Hurme nam ove niste podijelili kad je bila korona i od Malezije što smo dobili, maskice iz donacija ste nam prodavali
Kao sto svi znamo Bakir Izetbegovic je bio Generalni sekretar Vrhovnog Komandanta OS Armije RBiH i Predsjednika predsjednistva RBiH Alije Izetbegovica i kao takav po formaciji je bio pripadnik Oruzanih snaga i ARBiH. Pored toga direktno je bio zaduzen za snadbijevanje Armije RBiH naoruzanjem, municijom i vojnom opremom, kao i bio zaduzen za planiranje i realizaciju Tunela DB ispod piste aerodroma. Bakir je dao ogroman doprinos nasoj pravednoj borbi i Armiji RBiH to svi znamo.
Prikaži sve komentare (312)